A Secret Weapon For petek servisi

Wiki Article

Merhabalar Bakımlarınızı ve temizliğinizi 23 yıllık tecrübemizle ile yapıyoruz. Yapılan tamiratlarınız ve değişen parçalar 1 yıl garantilidir.

You are utilizing a browser that may not supported by Fb, so we've redirected you to a simpler Edition to supply you with the finest experience.

Elazığ ili dahilindeki evlere hizmet verilmektedir. İlçe ve lokasyonuna göre bakmazsizin tek fiyat ile sıcacık evinizde huzurlu bir aile ortamı için yanınızdayız

You might be employing a browser that isn't supported by Fb, so we have redirected you to definitely an easier Model to supply you with the ideal expertise.

Firmamıza yaptırdığınız petek temizliği çalışması, her yıl düzenli olarak yaptırılması gereken bir temizlik işlemi olduğundan dolayı maalesef garanti verilmemektedir.

Radyatör ve tesisatınız özel yeni nesil cihazlarla bu iş için üretilmiş özel kimyasalla yıkamasını yapıp koruyucu kimyasalını atıp kombi ve tesisatınızı kış a hazırlıyoruz İrtibat

Eski kombiniz yakın petekler ısıtıyor kombiye uzak petekler ısınmıyor mu ? Bütün petekler ısınmıyor ? Örnek: son odanızı yatak odası olarak farz eder isek ya tamamı yada üst kısmı istanbul petek servisi sadece ısınıdır.

petek servisi gibi sorunlara karşılaşılır. Zamanla peteklerin iç kısımlarında pas birikintileri oluşur ve sıcak su devir daim yapamaz. Peteğin biri ısınmıyor diğerleri ısınıyor ise mutlaka o petek de sorun vardır. peteklerin bazısı ısınmıyor sorunu temizleterek çözebilirsiniz. Bu durum sık sık karşılaşıyorsanız. peteği değiştirmekte fayda göreceğinizi düşünüyorum.

Su sızıntısı mı yaşıyorsunuz? Ev veya iş yerinizde oluşan su kaçaklarını en kısa sürede tespit etmek ve onarmak için doğru adrestesiniz!

Petek tıkalı bir şekilde uzun süre kalır ise petekler eşit ısınmıyor olabilir. oluşacak arızalara davetiye çıkarmış olursunuz.

petek servisi Petek temizligi faturanızı düşürür çok faydası petek servisi vardır su giriş filtresi tortular temizliğinde yapıyoruz uygun yollu kampanyalı fiyattır. six dan fazla petek fiyat ufaktan fark olabilir

petek ısınmama sebepleri arasında en çok karşılaşılan sorun Petekler için yıllık bakım lar yaptırılmamasıdır. . özel sıvılar tesisatın içinde dolaştırılır ve bir makine ile tahliye edilir.

Tesisat temizliği yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır bu noktalar çOkay dikkat edilmesi gerekir. Eğer ki gerekliyse temizlik esnasında mutlaka kimyasal koruyucu kullanılması gerekir. Kombi ve petek parçaları temizliği engelleyecek şekildeyse sökülerek yapılmalıdır.

Firmamızın tüm hizmetlerinden yüksek petek servisi oranda yararlanabilirsiniz. İstenildiği durumda petek yıkama ve temizleme yaparken kombi bakımlarını da hizmetlerini de vermekteyiz. Daha detaylı kombi bakımı hakkında bilgi almak için

Report this wiki page